Ett stort antal människor trimma väggarna i sina lägenheter med keramiska plattor. Detta gäller särskilt för kök och badrum. Varför? Ja, eftersom keramiska plattor särskilt mycket goda egenskaper. Dessa egenskaper gör det praktiskt att använda, bekvämt och enkelt. Samma egenskaper är inneboende speglade kakel. Det har blivit en alldeles utmärkt förvärv för inredningsarkitekter. Mirror Tiles hållbara i bruk, är resistent mot kemikalier och är vattentät. När det gäller keramiska plattor, är lätt och enkelt att ta hand om det. Många människor tror att de bräckliga spegel plattor. Här finns det en direkt beroende av kvaliteten på det glas som används vid tillverkning av plattor. Klargöra denna fråga kan vara en säljare i butiken när du väljer en bricka för ditt hem. Men glöm inte att när man arbetar med spegel kakel, måste du vara noga och förnuftigt.

000 0 1_min 2_min 3_min 6_min 7_min 8 11_min 12_min

spegel kakel Formen kan vara mycket olika - triangulär och kvadratisk, rektangulär och välvd. Kan vara olika och sprutning: brons, koppar, silver färg. med förslag av bolaget finns nu inte bara att köpa dem kakel, men också för dig att bära den om på väggytan. Det är nödvändigt, kan du beställa spegel kakel den storlek du vill, och även med någon logotyp eller design.

Var kan man använda spegel kakel?

13_min 14_min 15_min 16_min 17_min 18_min

Spegel kakel kan belägga inte bara väggarna, men taket. Du kan använda dess fragment. Till exempel, mellan kakelväggmonterade skåp i köket och bordsskivan. Kommer denna spektakulära inlägg del med snyggt och välpreparerade vy. Att ta hand om spegelplattor och deras rening används, såsom detergenter, som för de konventionella speglar.

Om spegel kakel

Plattsättningen inte arbetskraft. Ytan som den kommer att läggas, pre-linje. För plattsättningen på en spegelyta med hjälp av silikon eller flytande naglar. Skyddssträckfilm avlägsnas strax innan kakel beklädnad. Därefter är det nödvändigt att undvika kontakt med nötande material. Dessa material innefattar sand, cement, etc. Att inte få flisas under installationen, måste du också undvika kontakt mellan kakel ändar. Om du vill klippa det, så gör det med hjälp av vanligt glas cutter.