Et stort antall mennesker trimme veggene i sine leiligheter med keramiske fliser. Dette gjelder spesielt for kjøkken og bad. Hvorfor? Ja, fordi keramiske fliser spesielt mange gode kvaliteter. Disse kvalitetene gjør det praktisk å bruke, praktisk og enkel. De samme kvalitetene er iboende speilet fliser. Det har blitt en virkelig utmerket oppkjøp for interiørarkitekter. Speil fliser holdbart i bruk, er motstandsdyktig mot kjemikalier og er vanntett. Som for keramiske fliser, ta vare på det er lett og enkel. Mange tror at de skjøre speil fliser. Her er det en direkte avhengighet av kvaliteten på glasset som brukes i produksjon av fliser. Avklare dette spørsmålet kan være en selger i butikken når du velger en brikke for ditt hjem. Men ikke glem at når du arbeider med speil fliser, må du være forsiktig og fornuftig.

000 0 1_min 2_min 3_min 6_min 7_min 8 11_min 12_min

speil fliser skjema kan være svært forskjellig - trekantet og firkantet, rektangulære og buet. Kan være annerledes og sprøyting: bronse, kobber, sølv farge. med forslaget til selskapet er nå tilgjengelig ikke bare for å kjøpe dem fliser, men også for deg å bære den liggende på veggen. Det er nødvendig, kan du bestille speil fliser den størrelsen du ønsker, og selv med noen logo eller design.

Hvor å bruke speil fliser?

13_min 14_min 15_min 16_min 17_min 18_min

Speil fliser kan belegge ikke bare veggene, men taket. Du kan bruke sine fragmenter. For eksempel mellom flislagte veggmontert skap på kjøkkenet og bordplaten. Vil dette spektakulære innlegg del med ryddig og velstelt visning. Å ta vare på speil fliser og deres rensing blir brukt, for eksempel vaskemidler, som for konvensjonelle speil.

Legging speil fliser

Legging fliser er ikke arbeidskraft. Overflaten til hvilken det skal legges, pre-justert. For legging av fliser på en speiloverflate ved hjelp av silikon eller flytende negler. Den beskyttende Strekkfilmen fjernes like før flisen kledning. Neste, er det nødvendig å unngå kontakt med slipende materialer. Disse materialer omfatter sand, sement, etc. Å ikke bli kuttet under installasjonen, må du også unngå kontakt mellom flis ender. Hvis du ønsker å klippe det, så gjør det ved hjelp av vanlig glass cutter.